Malzemeler :
- 2 paket kakaolu puding
- 7 su bardağı süt
- 1,5 paket petibör
- 100 gr. ceviz
- Süt ve pudingleri derin bir tencereye döküp orta ateşte kaynayana kadar sürekli karıştırın.
- Puding koyulaşınca ocağı iyice kısıp 3 dk. daha pişirin.
- Kare borcamın dibine 1 sıra petibör dizin.
- Üzerine 1 sıra pudingi kaşıkla yayın ve tekrar 1 sıra daha petibör dizin.
- Bu işlemi en üste dökecek puding kalana kadar sıralamaya devam edin.
- Son pudingi de yaydıktan sonra öğütülmüş cevizi pastanın üzerine bol bol serpin.
- 10-15 dk. oda ısısında beklettikten sonra buzdolabına koyup ertesi gün servis yapabilirsiniz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder