![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi6-0KPcbTN0gF136MjFs7n66kTgcPTpxODgTIgbLy2OKLNdqd2BSN-hshbgeQ6VRHaD96VtNx5mfohKE5d_N04deyEPaUzO6K5tM0rLBC4kenoy7GMMVj1Dv-1Os-DZ9lMFeE3uLZ9jIs/s1600/20131201_121346.jpg)
Malzemeler :
- 2 adet yufka
- 100 gr. lor peyniri
- Tuz
- Yufkayı pasta dilimi şeklinde kesin.
- Lor peynire 1 cimdik tuz ekleyin.
- Her bir pasta dilimli yufkanın geniş kısmının içine 2 tatlı kaşığı kadar lor koyun ve yan kısımları içe doğru kapatarak yufkayı sarın.
- Kızgın yağda böreklerin üzeri pembeleşene kadar kızartın.
Not : Yufkanın açılmaması için uç kısmını hafif ıslatabilirsiniz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder